lld.nu

Varför skämmas för sitt hår.

Filed under: Uncategorized — at 8:45 e m on söndag, augusti 16, 2015

Nu för tiden skall allting vara så perfekt och hel ylle. Alla skall veta hur allting går till och ingen vill visa sig okunnig – hellre ljuger de. Men vad är det för problem egentligen med att inte veta allting? Varför inte visa att vi ha järnkoll och framstå som bättre personer än vi egentligen är. Håravfall är ett typiskt problem som personer försöker dölja och som de skäms för. Men egentligen är det inget att skämmas för då mer eller mindre alla människor har liknande problem. Att tappa håret och kanske behöva göra en hårtransplantation är inte världens ende utan bara början på någonting nytt och spännande. PRP-behandling och PRP-injektioner är varken dyra eller komplicerade så det finns inget att skämmas för utan bara att ta del av dem och de möjligheter som tekniken ger.


No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2022 lld.nu   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts   Hosted by DG-W